luni, 7 mai 2012

PASCA FARA ALUAT


Ingrediente:

* 1 kg branza dulce de vaci;
* 250 ml smantana;
* 6 oua;

* 250 g zahar;
* 6 linguri de gris;
* 1-2 plicuri budinca de vanilie;
* 1 plic praf de copt;
* coaja de la 1 lamaie;
* 5 pliculete zahar vanilat;
* 150 g stafide;

Mod de preparare:

Pentru pasca fara aluat se amesteca mai intai branza cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de la lamaie, praful de budinca si praful de copt, smantana, grisul, stafidele, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma.
Daca branza este prea moale se mai poate adauga gris.

Se tapeteaza o forma rotunda de tort cu hartie de copt, se toarna compozitia si se baga la cuptor. Se lasa aproximativ o ora la copt.
Pasca fara aluat se lasa la racit in tava, se pudreaza cu zahar si se taie cand s-a racit de tot.

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu