luni, 7 mai 2012

Hribi cu smântână

Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 kg hribi proaspeti
2 cepe
100 g unt
3-4 catei de usturoi
1 lingura faina
sare
piper
foi de dafin
o crenguta cimbru
500 ml smantana patrunjel

Mod de preparare:
Hribii curatati, spalati foarte bine, se fierb 1/2 ora cu o ceapa,foaie de dafin,2 catei de usturoi,cimbru,sare. Separat se calesc in unt: ceapa, 2 catei de usturoi,la care se adauga feliile de hribii strecurati. Se calesc impreuna cateva minute, (daca e nevoie se adauga apa in care au fiert hribii),se adauga smantana batuta cu o lingura de faina. Se lasa pe foc,cateva minute, se presara cu patrunjel verde. Servesti cu mamaliguta fierbinte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu